Edelsteenhanger Obsidiaan mahonie
search
  • Edelsteenhanger Obsidiaan mahonie
  • Edelsteenhanger Obsidiaan mahonie
  • Edelsteenhanger Obsidiaan mahonie
  • Edelsteenhanger Obsidiaan mahonie
  • Edelsteenhanger Obsidiaan mahonie

Edelsteenhanger Obsidiaan mahonie

€ 1,94
Inclusief belasting

Edelsteenhanger van Obsidiaan mahonie. De hanger is ca. 2,5 cm lang, gemeten zonder ringetje.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteenhanger Obsidiaan mahonie kopen
Edelsteenhanger van Obsidiaan mahonie. De hanger is ca. 2,5 cm lang, gemeten zonder ringetje. Het kapje is verzilverd.

De werking van Obsidiaan mahonie

Mahonie obsidiaan stimuleert de doorstroming van creatieve energieën. De steen kan je helpen om je ten aanzien van je seksualiteit je meer open te stellen en alle schaamte of beperkingen achter je te laten. Obsidiaan mahonie beschermt je tegen negatieve energie van entiteiten of mensen uit je omgeving die bewust of onbewust je onderuit proberen te halen. Voor moeder en kind kan het trauma’s tijdens de zwangerschap helen. Mahonie obsidiaan kan je helpen om je eigen opgelegde beperkingen of die je vanuit de DNA geërfd hebt los te laten. Het mineraal werkt ontgiftend en geeft warmte aan de ledematen. Obsidiaan mahonie bevordert creativiteit en daadkracht. De steen stimuleert je om blokkades en verankerde patronen die lijden tot schaamte en onwaardigheid te doorbreken. Mahonie obsidiaan heeft een positieve werking op de nieren, de doorbloeding, de wondgenezing, de lever, de organen en het weefsel. De steen kan worden gebruikt healing, meditatie, massage, rebirthing en edelsteentherapie. Hij kan ook tot elixer verwerkt worden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze hanger perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de daadkracht en creativiteit die de Obsidiaan mahonie te bieden heeft? Bestel de geslepen edelsteenhanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561004635
7 Items

Datasheet

Edelsteen
Obsidiaan
Gewicht
0
001
Kleur
Zwart / bruin
Omschrijving
5 cm lang
Edelsteenhanger van Obsidiaan mahonie. De hanger is ca. 2
gemeten zonder ringetje.