Opaal vuur edelsteen hanger
search
  • Opaal vuur edelsteen hanger
  • Opaal vuur edelsteen hanger
  • Opaal vuur edelsteen hanger
  • Opaal vuur edelsteen hanger
  • Opaal vuur edelsteen hanger

Opaal vuur edelsteen hanger

€ 12,50
Inclusief belasting

Edelsteenhanger van Opaal vuur. De Opaal vuur hanger is ca. 2 cm lang. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Opaal vuur edelsteenhanger kopen
Edelsteenhanger van Opaal vuur. De Opaal vuur hanger is ca. 2 cm lang. Het kapje van de hanger is verzilverd. Let op! Opaal vuur kan verschillende kleuren hebben en kan daarom afwijken van de foto's. 

De werking van Opaal vuur

Opaal komt voor in veel verschillende kleuren en soorten. De algemene werking van Opaal is dat hij beschermend en zuiverend kan werken. Opaal staat bekend als de steen van de liefde. Het mineraal versterkt je eigen vrolijkheid en originaliteit. Hij heeft een positieve werking op het geheugen en kan de ziekte van Parkinson vertragen. Opaal bevordert vrolijkheid, optimisme en het zelf genezende vermogen. De steen is heilzaam bij infecties, koorts en op de bijnieren voor wat betreft de productie van insuline. Opaal kan je helpen om mooie dingen zoals kunst te waarderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze hanger perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de originaliteit en liefde die de vuur Opaal te bieden heeft? Bestel de edelsteenhanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561014450
148 Items

Datasheet

Edelsteen
Opaal
Gewicht
0
005
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Edelsteenhanger Opaal vuur van ca. 15 mm in formaat. Deze vuuropaal hanger kan veel kleuren hebben
van wit tot donker oranje.
Werking
Opaal bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen. Opaal vuur is vitaliserend en geeft je energie. Is goed voor geslachtsorganen
nieren
onderbuik en darmen.
onderrug