Parel hanger in zilver breed kruis
search
  • Parel hanger in zilver breed kruis

Parel hanger in zilver breed kruis

€ 29,88
Inclusief belasting

Parel hanger in zilver breed kruis. De steen is 10 mm doorsnede, de hanger is 43 mm lang. Handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Parel hanger in zilver breed kruis. De steen is 10 mm doorsnede, de hanger is 43 mm lang. Handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver.

 

Parel bevordert acceptatie en schenkt je emotioneel balans. Hij helpt je geconcentreerd te blijven en je focus te behouden wanneer je langdurig en/of routinematig aan het werk bent. Parel stimuleert de opname van calcium en versterkt de pieren en de zenuwen. Hij werkt zuiverend voor het lichaam. De parel heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen.

 

Parel kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Parel wordt ook wel gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Parels zijn zeer geschikt wanneer in een spirituele groei en transformatie zit en daar begeleiding van gidsen bij wenst aan te spreken.

 

KrBrPar
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Parel
Gewicht
0
0063
Kleur
Wit
Omschrijving
Parel hanger in zilver breed kruis. De steen is 10 mm doorsnede
de hanger is 43 mm lang. Handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver.
Werking
Parel bevordert acceptatie en schenkt je emotioneel balans. Hij helpt je geconcentreerd te blijven en je focus te behouden wanneer je langdurig en/of routinematig aan het werk bent. Parel stimuleert de opname van calcium en versterkt de pieren en de zenuw