Golden Healer edelsteen hanger geslepen
search
  • Golden Healer edelsteen hanger geslepen
  • Golden Healer edelsteen hanger geslepen
  • Golden Healer edelsteen hanger geslepen
  • Golden Healer edelsteen hanger geslepen
  • Golden Healer edelsteen hanger geslepen

Golden Healer edelsteen hanger geslepen

€ 6,50
Inclusief belasting

Edelsteenhanger van Golden Healer. De geslepen Golden Healer hanger is ca. 2 – 2,5 cm lang.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Golden Healer geslepen edelsteenhanger kopen
Edelsteenhanger van Golden Healer. De geslepen Golden Healer hanger is ca. 2 – 2,5 cm lang. Het kapje van de edelsteenhanger is verzilverd. Let op! Iedere hanger is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van Golden Healer
Golden Healer is een zeer intense geneeskrachtige steen. Het heeft een rustige en zachte energie. Golden Healer is een therapeutisch mineraal wat veel wordt ingezet, omdat het healing op alle niveaus bezit. De steen helpt je om contact te maken met jouw bron, wat staat voor het goddelijke in ons. Golden Healer bevordert innerlijke rust, kalmte en vertrouwen. Het mineraal stimuleert een gevoel van vrede en veiligheid. Golden Healer heeft een positief effect op het immuunsysteem en vermindert blokkades.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze edelsteenhanger perfect bij jouw outfit of sieradencollectie? Of heb jij behoefte aan de kalmte en het zelfvertrouwen die de Golden Healer te bieden heeft? Bestel de edelsteenhanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561081247
150 Items

Datasheet

Edelsteen
Golden Healer
Gewicht
0
005
Kleur
Geel / transparant
Omschrijving
5 cm lang.
Edelsteenhanger van Golden Healer. De Golden Healer hanger is ca. 2 – 2