Edelsteenhanger Jaspis choco
search
  • Edelsteenhanger Jaspis choco
  • Edelsteenhanger Jaspis choco
  • Edelsteenhanger Jaspis choco
  • Edelsteenhanger Jaspis choco
  • Edelsteenhanger Jaspis choco

Edelsteenhanger Jaspis choco

€ 1,95
Inclusief belasting

Jaspis choco edelsteen hanger met een verzilverd kapje. De Jaspis choco hanger is ca. 1,5 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis choco hanger kopen
Jaspis choco edelsteen hanger met een verzilverd kapje. De Jaspis choco hanger is ca. 1,5 cm. Let op! Ieder hangertje is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van Jaspis choco
Jaspis choco wordt ook wel Jaspis Cappuccino genoemd. De steen kan je helpen om doelgerichter aan het werk te gaan zonder afleiding. Dit zorgt voor een werkhouding wat het prestatievermogen ten goede zal komen. Jaspis choco vermindert brandend maagzuur, blokkades en misselijkheid veroorzaakt door stress. Het mineraal bevordert innerlijke rust. Jaspis choco kan de weerstand verhogen. De steen heeft een positief effect op de maag en de darmen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze hanger perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de innerlijke rust die de choco Jaspis te bieden heeft? Bestel de edelsteenhanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561074041
124 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
001 kg
Kleur
Bruin
Omschrijving
5 cm.
Jaspis choco edelsteen hanger met een verzilverd kapje. De Jaspis choco hanger is ca. 1