Speksteen beer staand wit 8,5 cm
search
  • Speksteen beer staand wit 8,5 cm
  • Speksteen beer staand wit 8,5 cm
  • Speksteen beer staand wit 8,5 cm
  • Speksteen beer staand wit 8,5 cm
  • Speksteen beer staand wit 8,5 cm

Speksteen beer staand wit 8,5 cm

€ 14,50
Inclusief belasting

Witte staande beer van Speksteen. De Speksteen beer is 8,5 x 3 x 4 cm en weegt ca. 110 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De beer staand wit 8,5 cm Speksteen (Steatiet) kopen

Witte staande beer van Speksteen. De Speksteen beer is 8,5 cm lang, 3 cm breed en 4 cm diep. De beer weegt ca. 110 gram. Gemaakt in India.

De werking van Speksteen
Speksteen wordt ook wel Steatiet of Talk genoemd. De steen bevordert kalmte, creativiteit, zelfvertrouwen en communicatie. Speksteen kan je helpen om vol vertrouwen verder te gaan in de richting waarin het leven je voert. Speksteen heeft een versterkende werking op het fysieke en verfijnde lichaam, vooral wanneer je last hebt van problematische ervaringen. Het is een zeer aardende steensoort. Let op! Speksteen / Steatiet kan oplossen wanneer het in contact komt met water.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze beer perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de kalmte en creativiteit die de Speksteen (Steatiet) te bieden heeft? Bestel het beeldje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt

IN219
126 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Wit
Herkomst
India
Omschrijving
5 x 3 x 4 cm en weegt ca. 110 gram.
Witte staande beer van Speksteen. De Speksteen beer is 8