Speksteen Zeehond -6cm-
search
  • Speksteen Zeehond -6cm-
  • Speksteen Zeehond -6cm-
  • Speksteen Zeehond -6cm-
  • Speksteen Zeehond -6cm-
  • Speksteen Zeehond -6cm-

Speksteen Zeehond (6cm)

€ 8,25
Inclusief belasting

Groene zeehond gemaakt van Speksteen (Steatiet). De Speksteen zeehond is ca. 6 x 4,5 x 5 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Speksteen / Steatiet zeehond 6 cm kopen
Groene zeehond gemaakt van Speksteen (Steatiet). De Speksteen zeehond is ca. 6 cm lang, 4,5 cm breed en 5 cm hoog. De Speksteen zeehond weegt ca. 38 gram en is afkomstig uit India.

De werking van Speksteen / Steatiet
Speksteen wordt ook wel Steatiet, Zeepsteen of Talk genoemd. De steen kan je helpen om vol vertrouwen verder te gaan in de richting waarin het leven je voert. Speksteen bevordert kalmte, creativiteit, zelfvertrouwen en communicatie. Het is een zeer aardende steensoort. Speksteen heeft een versterkende werking op het fysieke en verfijnde lichaam, vooral wanneer je last hebt van problematische ervaringen. Het mineraal vergemakkelijkt het vinden van gidsen en de hogere kennis die je zoekt. Let op! Speksteen kan oplossen wanneer het in contact komt met water.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze zeehond van 6 cm perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de creativiteit en communicatie die de Speksteen te bieden heeft? Bestel de zeehond direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

IN126-II
15 Items

Datasheet

Edelsteen
Speksteen
Gewicht
0
25
Kleur
Groen
Herkomst
India
Omschrijving
5 x 5 cm.
Groene zeehond gemaakt van Speksteen (Steatiet). De Speksteen zeehond is ca. 6 x 4