Speksteen kat slapend 7 cm
search
  • Speksteen kat slapend 7 cm
  • Speksteen kat slapend 7 cm
  • Speksteen kat slapend 7 cm
  • Speksteen kat slapend 7 cm
  • Speksteen kat slapend 7 cm

Speksteen kat slapend 7 cm

€ 10,75
Inclusief belasting

Speksteen beeldje van een slapende kat. Het Spekstenen beeldje is 7 cm lang, 3,5 cm breed en 3,2 cm hoog.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Speksteen / Steatiet beeldje kat slapend 7 cm kopen
Speksteen beeldje van een slapende kat. Het Spekstenen beeldje is 7 cm lang, 3,5 cm breed en 3,2 cm hoog. De slapende kat weegt ca. 105 gram. Afkomstig uit India.

De werking van Speksteen / Steatiet
Speksteen wordt ook wel Steatiet, Talk of Zeepsteen genoemd. Speksteen bevordert creativiteit, communicatie, zelfvertrouwen en kalmte. Het is een zeer aardende steensoort. Speksteen heeft een versterkende werking op het fysieke en verfijnde lichaam, vooral als je last hebt van problematische ervaringen. Steatiet kan je helpen om met vertrouwen verder te gaan waarin het leven je voert, ook al is dat een andere richting dan die je had verwacht.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze schattige kat perfect bij jouw interieur of heb  jij behoefte aan de kalmte en het zelfvertrouwen die de Speksteen / Steatiet te bieden heeft? Bestel het beeldje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

R-510
45 Items

Datasheet

Edelsteen
Speksteen
Gewicht
0
25
Kleur
Groen
Herkomst
India
Omschrijving
2 cm hoog.
3
5 cm breed en 3
Speksteen beeldje van een slapende kat. Het Spekstenen beeldje is 7 cm lang