Roze kwarts hart splitarmband
search
  • Roze kwarts hart splitarmband
  • Roze kwarts hart splitarmband
  • Roze kwarts hart splitarmband
  • Roze kwarts hart splitarmband

Roze kwarts hart splitarmband

€ 8,90
Inclusief belasting

Splitarmband van Roze kwarts, op elastiek met een hart-bedeltje, de armband is ca. 18 cm lang.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De hart splitarmband Roze kwarts kopen

Deze schattige splitarmband is geregen op elastiek en is gemaakt van de half-edelsteen Roze kwarts, hij is ca. 18 cm lang en heeft een leuke bedel in de vorm van een hart. Superleuke Roze kwarts armband als cadeau om te geven of te krijgen.

De werking van de Roze kwarts armband met hart

Roze kwarts is een mineraal dat staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je fantasie wordt gestimuleerd en Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt. Je zult meer empathie, mededogen en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek. Tijdens meditatie kan roze kwarts je helpen om een gevoel van innerlijke rust te bereiken en je hartchakra in balans te brengen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Roze kwarts armband perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de empathie en liefde die deze  Roze kwarts te bieden heeft? Bestel de hart Roze kwarts armband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561056009
58 Items

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
015
Kleur
Roze
Omschrijving
Splitarmband van Roze kwarts
de armband is ca. 18 cm lang.
op elastiek met een hart-bedeltje