Vrouwen power armband split - Love Gems
search
  • Vrouwen power armband split - Love Gems
  • Vrouwen power armband split - Love Gems
  • Vrouwen power armband split - Love Gems
  • Vrouwen power armband split - Love Gems
  • Vrouwen power armband split - Love Gems

Vrouwen power armband split - Love Gems

€ 14,25
Inclusief belasting

Een Vrouwen Power splitarmband van ca. 18 cm lang met splitsteen kralen van de edelstenen Aquamarijn / Beryl / Morganiet, geregen op elastiek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Vrouwen Power armband splitarmband - Love Gems kopen

Voel je op en top vrouw met deze armband VrouwenPower. De armband van 4mm kralen is 18 cm lang. De verwerkte edelstenen Aquamarijn, Beryl & Morganiet horen alle drie bij de Berylfamilie. Ze ondersteunen je bij je vrouw-zijn, versterken je charme, bevorderen je zelfexpressie en leren je beter te voelen. Mooi om te combineren met andere armbanden uit de Love Gem serie Vrouwen power.

De werking van de edelstenen Aquamarijn, Beryl en Morganiet

Aquamarijn is lid van de Berylfamilie. Zij wordt ook wel zeewatersteen genoemd en staat symbool voor zuiverheid, helderheid en huwelijkstrouw. Aquamarijn  De edelsteen bevordert zelfexpressie, ordelijkheid, waarneming, helderziendheid, een goed geheugen, een ontspannen gevoel en een evenwichtige groei bij kinderen. Aquamarijn helpt je om lekker in de flow te komen, in het nu en om te genieten van het moment.  

Beryl helpt moedeloosheid en twijfels weg te nemen. Zij versterkt de charme en de erotische gevoelens. Het is een hele daadkrachtige steen die de mens meer doelbewust en efficiënt maakt. Zij stimuleert het lichaam te genezen van ontstekingen en helpt bij de ontgifting op zowel fysiek als energetisch niveau. 

Morganiet (ook wel roze Beryl genoemd) werkt sterk door op het Hartchakra. Hierdoor helpt de steen je om terug te gaan naar je gevoel en hervind je zo meer zelfrespect. Morganiet schenkt vrolijkheid en zij zal je helpen om positief in het leven te gaan staan en om te genieten van alles wat het leven je te bieden heeft. Tevens zal je meer oog hebben voor je omgeving en alles wat voor jou om je heen belangrijk is. Een zachte en liefdevolle steen die liefde geeft en aantrekt!

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past de Vrouwen power splitarmband perfect bij jouw outfit en wil jij je innerlijke vrouw doen ontwaken en kracht geven die Beryl, Aquamarijn en Morganiet jou te bieden hebben? Bestel de Vrouwen power armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de stenen jou extra steun biedt.

8718561078919
395 Items

Datasheet

Edelsteen
Aquamarijn / Beryl / Morganiet
Gewicht
0
02
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Een Vrouwpower splitarmband van ca. 18 cm lang met splitsteen kralen van de edelstenen Aquamarijn / Beryl / Morganiet
geregen op elastiek.