Turquereniet (gekleurd) Ruby Mania, armband nr 7, rond
search
  • Turquereniet (gekleurd) Ruby Mania, armband nr 7, rond

Turquereniet (gekleurd) Ruby Mania, armband nr 7, rond

€ 24,99
Inclusief belasting

Turquereniet armband van Ruby Mania. Een armband met ro

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Turquereniet armband (gekleurd) van Ruby Mania. Een armband met ronde kralen en 3 bedeltjes in een mooie cadeauverpakking. Deze steen is een blauw gekleurde versie van de witte Howliet.

Let op, omdat deze steen aan de buitenkant gekleurd is, kan deze afgeven.

Turquereniet is de officiële benaming van Turkoois gekleurde Howliet. Turquereniet werkt kalmerend en helpt woede en boosheid onder controle te krijgen. Tevens helpt het je minder kritisch te zijn. Turquereniet versterkt je ambitie, versterkt het geheugen en helpt je daarom met leren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

8718561011671
61 Items

Datasheet

Edelsteen
Howliet
Gewicht
0
25
Kleur
Blauw
Omschrijving
Turquereniet armband van Ruby Mania. Een armband met ronde kralen en 3 bedeltjes in een mooie cadeauverpakking. Deze steen is een blauw gekleurde versie van de witte Howliet. De kleur kan afgeven.
Werking
Howliet helpt om de hersenhelften te harmoniseren en bevordert de intuïtie en creativiteit. Hij ondersteunt het geheugen en helpt je bij het studeren. Hij maakt je leergieriger. Howliet brengt geduld en verdraagzaamheid met zich mee. Howliet versterkt nag