Apatiet sieraden set Summer Vibes
search
  • Apatiet sieraden set Summer Vibes
  • Apatiet sieraden set Summer Vibes
  • Apatiet sieraden set Summer Vibes
  • Apatiet sieraden set Summer Vibes

Apatiet sieraden set Summer Vibes

€ 69,50
Inclusief belasting

Fonkelende ketting met bijpassende armband van de half-edelsteen Apatiet, als cadeau verpakt. De 2-3 mm steentjes zijn handgeslepen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Apatiet sieraden set Summer Vibes kopen

Prachtige sieraden set van Apatiet, een armband met een verstelbare sluiting (17 tot 20 cm) en een collier van 44 cm. Beide zijn met 925 sterling zilver afgewerkt. De facet geslepen kralen van 2 tot 3 mm zijn handgeslepen en met de uiterste zorg geregen. Sprankelende sieradenset om cadeau te geven, of natuurlijk voor jezelf te kopen.

De werking van de Apatiet sieradenset

Apatiet is een prachtige edelsteen die ook bekend staat om zijn spirituele en energetische eigenschappen. Hier is hoe de werking van apatiet sieraden kan worden beschreven: Communicatie en zelfexpressie: Apatiet wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van communicatie en zelfexpressie. Het dragen van apatiet sieraden kan helpen bij het openen van het keelchakra, waardoor je gemakkelijker je gedachten en gevoelens kunt uiten en duidelijk kunt communiceren. Zelfvertrouwen en motivatie: Apatiet staat bekend om zijn vermogen om zelfvertrouwen en motivatie te vergroten. Het kan je helpen bij het stellen van doelen en het vinden van de kracht om deze na te streven, vooral op creatief gebied.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Apatiet sieradenset perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zelfexpressie en motivatie die de Apatiet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Apatiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203328
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Apatiet
Gewicht
0
25
Kleur
Blauw
Omschrijving
Fonkelende ketting met bijpassende armband van de half-edelsteen Apatiet
als cadeau verpakt. De 2-3 mm steentjes zijn handgeslepen.
Werking
Gewicht ca. 60 gram.