Opaliet edelsteen druppel hanger (synth)
search
  • Opaliet edelsteen druppel hanger (synth)
  • Opaliet edelsteen druppel hanger (synth)
  • Opaliet edelsteen druppel hanger (synth)
  • Opaliet edelsteen druppel hanger (synth)
  • Opaliet edelsteen druppel hanger (synth)

Opaliet edelsteen druppel hanger (synth)

€ 7,75
Inclusief belasting

Edelsteen druppel hanger Opaliet (synthetisch) van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Opaliet druppel hanger kopen

Bijzondere druppel hanger van de synthetische edelsteen Opaliet, de hanger is 4 cm lang en doorboord met een gat waar een 1mm koord doorheen past.  

De werking de Opaliet druppel hanger

Een "opaliet edelsteen hanger druppel" is een hanger voor aan een ketting die is gemaakt van opaliet, een synthetische edelsteen die lijkt op natuurlijke opaal. Een opaliet edelsteen hanger druppel kan ook een betekenisvol cadeau zijn of gebruikt worden als een symbolische uitdrukking van emotie, afhankelijk van de intentie van de gever en de ontvanger. Het is belangrijk om te kiezen wat voor jou persoonlijk betekenisvol is en past bij je stijl en smaak.

Verlichten van angst en stress: Opaliet wordt beschouwd als een kalmerende steen die kan helpen bij het verminderen van angst en stress. Het kan een gevoel van innerlijke vrede bevorderen.

Slaap en dromen: Sommige mensen dragen opaliet tijdens het slapen of leggen het onder hun kussen in de hoop op betere dromen en een diepere slaap.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Opaliet druppel hanger helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de verlichting van angst en stress die de Opaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Opaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561057952
70 Items

Datasheet

Edelsteen
Opaliet
Gewicht
0
02
Kleur
Wit
Omschrijving
Edelsteen druppel hanger Opaliet (synthetisch) van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin
er past een 1 mm koord doorheen.
Werking
Opaliet bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen en de longen. Opaliet zorgt dat je op een heldere manier de dingen kunt benaderen
verlicht en werkt opbeurend. De steen maakt de spieren