Lepidoliet edelsteen druppel hanger
search
  • Lepidoliet edelsteen druppel hanger
  • Lepidoliet edelsteen druppel hanger
  • Lepidoliet edelsteen druppel hanger
  • Lepidoliet edelsteen druppel hanger
  • Lepidoliet edelsteen druppel hanger

Lepidoliet edelsteen druppel hanger

€ 7,75
Inclusief belasting

Lepidoliet druppel hanger van 4 cm lang. De hanger is bovenin doorboord, er past een 1 mm koord doorheen. Let op! De kleur van de hanger kan afwijken van de foto.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De druppel hanger Lepidoliet kopen
Deze mooie Lepidoliet hanger is in een druppelvorm geslepen. De hanger is 4 cm lang en weegt 18 gram. De druppelhanger is bovenin doorboord, er past een koord van 1 mm dik doorheen. Let op! De kleur van de Lepidoliet hanger kan afwijken van de foto. De ene hanger kan dus donkerder of lichter zijn dan de andere. 

De werking van de doorboorde Lepidoliet druppel hanger
Lepidoliet bevordert onafhankelijkheid, zelfstandigheid en het rationeel en analytisch denken. Lepidoliet kan goed werken voor hyperactieve kinderen met name als ze emotioneel erg gevoelig zijn. Hij gaat negativisme tegen en kan je helpen om belemmerende gedachten en patronen zoals bijvoorbeeld een verslaving te doorbreken. De steen vermindert angsten, dwangstoornissen, nachtmerries, stress, slapeloosheid en depressies. Hij stimuleert je om grenzen te stellen wat je innerlijke rust zal geven. Lepidoliet heeft een positieve werking op de gewrichten, de zenuwen, het immuunsysteem, de huid en het bindweefsel. Het werkt heilzaam bij ischias, neuralgieën en allergieën. Lepidoliet kan zorgen voor een evenwichtige toestand en emotionele heling. Hij kan beschermend en reinigend werken en kan verlichting en sereniteit geven.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
past deze doorboorde Lepidoliet druppel hanger perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid die de Lepidoliet te bieden heeft? Bestel de druppel hanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

 

8718561057938
108 Items

Datasheet

Edelsteen
Lepidoliet
Gewicht
0
02
Kleur
Paars
Omschrijving
Edelsteen druppel hanger Lepidoliet van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin
er past een 1 mm koord doorheen. Het koord wordt er niet bij geleverd.
Werking
Lepidoliet schenkt emotioneel evenwicht en heling
ontspanning en sereniteit. Hij helpt je om grenzen te stellen wat je innerlijke rust zal geven. Lepidoliet versterkt het immuunsysteem en werkt ontgiftend. Heeft een positieve invloed op de huid en het bi