Chakra merkabah set in houten doosje
search
  • Chakra merkabah set in houten doosje
  • Chakra merkabah set in houten doosje
  • Chakra merkabah set in houten doosje
  • Chakra merkabah set in houten doosje
  • Chakra merkabah set in houten doosje

Chakra merkabah set in houten doosje

€ 59,90
Inclusief belasting

Chakra set van merkabah steentjes van ca. 15 mm groot, 7 verschillende halfedelstenen. Let op! De stenen kunnen qua kleur afwijken van de foto, iedere set is uniek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Chakra merkabah set kopen.
Chakra set van merkabah steentjes van ca. 15 mm groot, de soorten zijn Bergkristal, Amethist, Lapis Lazuli, Aventurijn groen, Aventurijn geel, Aventurijn oranje en Jaspis rood. Het doosje is 24,5 cm lang, ca. 240 gram totaal. Let op! De stenen kunnen qua kleur afwijken van de foto, iedere set is uniek.

 

De werking van de Chakra's.
Chakra’s zijn eigenlijk poeltjes van stromende energie in je lijf. Klinkt allemaal heel abstract, maar zie het als verschillende poeltjes die allemaal met elkaar in verbinding staan door een traag kabbelend beekje die van poel naar poel stroomt. Er zijn meerdere chakra’s, maar de meest bekende zijn de zeven “basis” chakra’s. Ik zal in elk geval deze chakra’s behandelen in de blogs en heel misschien ook een tipje van de sluier lichten over de andere (kleinere) chakra’s. Zolang de poeltjes allemaal in balans zijn, kan het kabbelende beekje stromen van het ene poeltje naar het andere poeltje, waardoor elk chakra van evenveel energie wordt voorzien. Zo worden alle chakra’s voorzien van evenveel energie. 

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

Bestel direct online.
Past deze Chakra set perfect bij jouw ideeën of bezigheden of heb jij behoefte aan harmonie die deze chakra edelstenen set te bieden heeft? Bestel de chakra merkabah set direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de stenen jou extra steun bieden.

8718561001146
58 Items

Datasheet

Edelsteen
Chakra
Gewicht
0
24
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
7 verschillende halfedelstenen. Let op! De stenen kunnen qua kleur afwijken van de foto
Chakra set van merkabah steentjes van ca. 15 mm groot
iedere set is uniek.
Werking
5 cm lang
Amethist
Aventurijn geel
Aventurijn groen
Aventurijn oranje en Jaspis rood. Het doosje is 24
De Chakra merkabah set kopen. Chakra set van merkabah steentjes van ca. 15 mm groot
Lapis Lazuli
ca. 240 gram totaal.
de soorten zijn Bergkristal