Jaspis rood wijnstopper bol
search
  • Jaspis rood wijnstopper bol
  • Jaspis rood wijnstopper bol
  • Jaspis rood wijnstopper bol
  • Jaspis rood wijnstopper bol

Jaspis rood wijnstopper bol

€ 14,50
Inclusief belasting

Bijzondere wijnkurk met een 25 mm rode Jaspis edelstenen bolletje erop. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De wijnstopper bol Jaspis rood kopen

Wat een prachtig idee om een wijnstopper te hebben met een Jaspis edelsteenbol erop! Jaspis is een krachtige edelsteen die vaak wordt geassocieerd met aarding, moed en kracht. Het toevoegen van een jaspis bol aan een wijnstopper maakt van dit dagelijkse voorwerp iets bijzonders.

De werking van de wijnstopper bol Jaspis 

De werking van jaspis is werkelijk inspirerend en kan je wijnervaring nog specialer maken. Deze edelsteen staat bekend om zijn aardende eigenschappen en het vermogen om kracht en moed te stimuleren. Wanneer je een wijnstopper met een jaspis bol gebruikt, kun je niet alleen je wijn langer vers houden, maar ook profiteren van de mogelijke energetische effecten van de jaspis. Jaspis kan je helpen om in het moment te blijven en te genieten van elk glas wijn met een gevoel van stabiliteit en zelfvertrouwen. Het kan je herinneren aan je eigen innerlijke kracht en de moed om te genieten van het leven en zijn momenten. Dus terwijl je proost op vriendschap, liefde en geluk, kun je ook proosten op de aardende en versterkende energie van jaspis. Het is alsof je een stukje natuurlijke kracht toevoegt aan elke druppel wijn die je drinkt. Geniet ervan en hef je glas op de moed en kracht die jij bezit!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie flessenstopper bol Jaspis perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Bestel de Jaspis wijnstopper dan direct online en geniet van een stukje kunst en een lekker drankje.

8718561200570
24 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
05
Kleur
Rood
Omschrijving
Bijzondere wijnkurk met een 25 mm rode Jaspis edelstenen bolletje erop.