Jaspis yoni ei 45x33 mm
search
  • Jaspis yoni ei 45x33 mm

Jaspis yoni ei 45x33 mm

€ 19,95
Inclusief belasting

Yoni ei van Jaspis. Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Het ei is van boven naar beneden geboord met een boorgat van 1,5 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Yoni ei

Ook wel  tantra-ei of energie-ei genoemd, zijn erg in opkomst. Yoni is al sinds mensenheugenis het woord voor vagina, baarmoeder of heilige tempel in het Sanskriet. Al door de eerste Taoisten werden Yoni eieren gebruikt voor versteviging van de spieren rondom de bekkenbodem. Zij zien dit gebied als de bron voor een gezond en gelukkig leven.

Yoni eieren worden tegenwoordig vooral door vrouwen gebruikt voor yoni-yoga, yoni meditatie en yoni-massage om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen tijdens en/of na een zwangerschap, maar kan ook helpen bij blaasincontinentie. Tevens verbeterd deze de doorbloeding, geeft stevigheid en bevorderd het orgastisch vermogen.

 

Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen versterkt de eetlust en stimuleert de spijsvertering. Jaspis is goed voor zowel de bloedvaten als het ademhalingsstelsel.

 

Jaspis herstelt spieren en zenuwen na bijv. intensief sporten. Heeft een heilzame werking op de lever en ontgift het bloed. Jaspis heft blokkades op in de galkanaal en helpt bij het afvoeren van galstenen. Jaspis helpt tegen zwangerschapsbraken en helpt tegen impotentie (veroorzaakt door trauma), stress, overspannenheid, menstruatieproblemen. De steen heeft een heilzame werking op aambeien, klachten aan de schildklier, maag, darm en/of lever, nierkwalen en brandend maagzuur.

 

Voor meer informatie over Jaspis kijk je in onze .

8718561036360
194 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
21
Kleur
Rood
Omschrijving
5 mm.
Yoni ei van Jaspis. Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Het ei is van boven naar beneden geboord met een boorgat van 1
Werking
Formaat 45x33 mm.