Yogi Tea Classic Bio pakje
search
  • Yogi Tea Classic Bio pakje

Yogi Tea Classic Bio pakje

€ 3,89
Inclusief belasting

De Yogi Tea Classic Bio is een echte klassieker en valt vaak bij iedereen in de smaak. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Yogi Tea Classic Bio pakje

De Yogi Tea Classic Bio is een echte klassieker en valt vaak bij iedereen in de smaak. Deze thee heeft geen uitgesproken of fruitige smaak maar smaakt heerlijk rustig en werkt ontspannend. Je kunt in alle rust genieten van Yogi Tea omdat duurzaamheid en eerlijke handel bij hen hoog in het vaandel staat. Ook zijn de ingrediënten in Yogi Tea biologisch.
De smaken van de Yogi Tea zijn gebaseerd op Ayurvedische recepten uit het oude India. De thee is dan ook voorzien van heerlijke melanges met kruiden, plantenextracten, bloemen en essentiële olies. In de Classic bio thee van Yogi Tea zit Kaneel, Kardemom en Gember. Kaneel zorgt voor een heerlijke smaak en werkt stabiliserend op je bloedsuikerspiegel. Kardemom is vooral in het oosten van de wereld en populair specerij. De smaak van Kardemom zou je kunnen omschrijven als pittig, zoet en kruidig. Gember heeft ook een pittige en verwarmende smaak.
Wist je dat je deze Yogi Tea ook kunt aanvullen met wat melk of een melkvervanger? Dat maakt de classic bio thee nog lekkerder!

De bereidingswijze

Deze thee kun je klaarmaken door het theezakje in het glas te hangen en hier 250 milliliter kokend water bij te schenken. Laat het kokende water afkoelen tot het warm is en haal het theezakje eruit wanneer het theewater de gewenste kleur heeft.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Ben jij een theeleut of hou jij van deze klassieke thee smaak? Twijfel dan niet en bestel de Classic Bio van Yogi Tea Deze theesmaak is heerlijk verwarmend, heeft een natuurlijke smaak en kun je net zo vaak drinken als je wil, zonder dat je er genoeg van krijgt. Bestel deze echte klassieker en ervaar het zelf.

1981
173 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Rood
Omschrijving
De Yogi Tea Classic Bio is een echte klassieker en valt vaak bij iedereen in de smaak.