Yogi Tea Sweet Chai Bio pakje
search
  • Yogi Tea Sweet Chai Bio pakje

Yogi Tea Sweet Chai Bio pakje

€ 3,89
Inclusief belasting

Probeer de pittige zoetheid van Yogi Tea Sweet Chai. Yogi Tea wordt biologisch geteeld.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Yogi Tea Sweet Chai Bio pakje

Het Yogi Tea Sweet Chai Bio pakje biedt een heerlijke combinatie van kruiden en specerijen die samen zorgen voor een zoete en kruidige smaakbeleving. De belangrijkste ingrediënten zijn zoethout, kaneel, anijs en gember, die samen een warm en aangenaam aroma creëren.

Zoethout zorgt niet alleen voor een zoete smaak, maar staat ook bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en ondersteuning van de spijsvertering. Kaneel geeft een kruidige en verwarmende smaak, en wordt ook wel gebruikt vanwege zijn antibacteriële en antioxiderende eigenschappen. Anijs heeft een zoete smaak en kan helpen bij het verminderen van maagproblemen, terwijl gember bekend staat om zijn ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen. In dit pakje zitten 17 theezakjes die biologisch afbreekbaar zijn. 

Yogi Tea als merk

Yogi Tea is een merk dat al 40 jaar werkt aan duurzame en gezonde thee. De ingrediënten in Yogi Tea zijn biologisch. In hun recepten staat ayurvedisch leven centraal en ze baseren hun smaken en melanges dan ook op eeuwenoude Indische recepten. De kruiden, planten, specerijen, etherische olies en bloemen die gebruikt worden geven unieke smaaksensaties en steunen altijd eerlijke handel. Ook in de verpakking van Yogi Tea is hun missie van duurzaamheid terug te zien. Ze gebruiken geen nietjes en de theezakjes zijn 100% afbreekbaar. Wij zijn fan!

De bereidingswijze

Deze thee kun je klaarmaken door het theezakje in het glas te hangen en hier 250 milliliter kokend water bij te schenken. Laat het kokende water afkoelen tot het warm is en haal het theezakje eruit wanneer het theewater de gewenste kleur heeft. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Twijfel niet en bestel direct de Yogi Tea Sweet Chai Bio Zo kun jij binnenkort al heerlijk genieten van deze chai thee!

 

1989
6 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Donker paars
Omschrijving
Yogi Tea Sweet Chai Bio pakje