Yogastyles EKO Yogamat Standaard paars - PVC
search
  • Yogastyles EKO Yogamat Standaard paars - PVC
  • Yogastyles EKO Yogamat Standaard paars - PVC
  • Yogastyles EKO Yogamat Standaard paars - PVC

Yogastyles EKO Yogamat Standaard paars - PVC

€ 32,00
Inclusief belasting

Allround paarse PVC yogamat van 1,83 meter lang en 6 mm dik. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Yogastyles EKO Yogamat Standaard paars - PVC kopen

Allround yogamat die zowel thuis als in een studio goed gebruikt kan worden. Deze PVC yogamat is 183x61 cm en 6 mm dik. 

Waarom gebruik je een yogamat

Een yogamat wordt gebruikt tijdens yoga-oefeningen om een comfortabele en stabiele ondergrond te bieden voor verschillende houdingen en bewegingen. Hier zijn enkele veelvoorkomende manieren waarop een yogamat wordt gebruikt:

Ondersteuning bij yogahoudingen: Een yogamat biedt grip en stabiliteit tijdens verschillende yoga poses, waardoor je je evenwicht kunt bewaren en de houdingen nauwkeurig kunt uitvoeren zonder uit te glijden.

Bescherming tegen harde oppervlakken: Een yogamat beschermt je lichaam tegen harde of koude vloeren tijdens yoga-oefeningen. Het zorgt voor een zachte en comfortabele ondergrond waarop je kunt liggen, zitten, knielen of staan.

Hygiënische barrière: Een yogamat creëert een hygiënische barrière tussen je lichaam en de vloer, waardoor je jezelf beschermt tegen vuil, stof en bacteriën die zich op de vloer kunnen bevinden.

Absorberen van zweet: Tijdens intensieve yoga-oefeningen kan een yogamat helpen bij het absorberen van zweet, waardoor je grip behoudt en uitglijden wordt voorkomen. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele yogabeoefening.

Persoonlijke ruimte: Een yogamat markeert je persoonlijke ruimte tijdens een yogales en helpt je om je te concentreren op je eigen practice zonder afgeleid te worden door anderen.

Reizen en opslag: Een yogamat is draagbaar en gemakkelijk op te rollen, waardoor je hem eenvoudig kunt meenemen naar yogalessen, reizen of gewoon opbergen wanneer je hem niet gebruikt.

Kortom, een yogamat is een essentieel hulpmiddel voor het beoefenen van yoga en biedt comfort, stabiliteit, hygiëne en persoonlijke ruimte tijdens je yogapractice.

Bestel direct online

Past deze Yogamat perfect bij jou of jouw studio of heb jij behoefte aan het comfort en gemak die deze Yogamat te bieden heeft? Bestel de Yogamat dan direct online!

3101
30 Items