Zoutsteen deodorant
search
  • Zoutsteen deodorant

Zoutsteen deodorant

€ 3,70
Inclusief belasting

Zoutsteen Himalaya deodorant. De Zoutsteen deodorant is 7,5 x 4,5 x 4,5 cm.  

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Zoutsteen deodorant kopen
Zoutsteen Himalaya deodorant. De Zoutsteen deodorant is 7,5 cm hoog, 4,5 cm breed en 4,5 cm lang. De Zoutsteen deodorant weegt 110 gram. Besprenkel de Zoutsteen stick iets met water en breng dan aan. Bestel 120 stuks voor een omdoos.
De werking van Zoutsteen

Zoutsteen vermindert huideczeem en stresseczeem. Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmerend voor het slapen gaan. De steen laat je ontspannen. Het wordt gebruikt als scrub, badzout, deodorant of gebruikt in het eten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze deodorant perfect bij jou? Of heb jij behoefte aan de rust en ontspanning die de Zoutsteen te bieden heeft? Bestel de deodorant direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

 

1899
2414 Items

Datasheet

Edelsteen
Zoutsteen
Gewicht
0
25
Kleur
Wit
Herkomst
Himalaya
Omschrijving
5 cm.
5 x 4
Zoutsteen Himalaya deodorant. De Zoutsteen deodorant is 7