Schalenblende 500 gr. trommelstenen (mt3)
search
  • Schalenblende 500 gr. trommelstenen (mt3)

Schalenblende 500 gr. trommelstenen (mt3)

€ 315,00
Inclusief belasting

500 gram Schalenblende trommelstenen uit Australië, ca. 2-3 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Schalenblende trommelstenen 500 gr. kopen

Een zakje met daarin 500 gram knuffelstenen van de half-edelsteen Schalenblende, de maten liggen tussen 2 en 3 cm. De vindplaats van deze Schalenblende is Australië. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Schalenblende trommelstenen  

Schalenblende trommelstenen, afkomstig uit Australië, worden vaak gewaardeerd om hun unieke spirituele eigenschappen. Door het werken met schalenblende kun je je intuïtie versterken. Het bevordert helderziendheid en helpt bij het ontwikkelen van psychische vermogens. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun helende eigenschappen. Ze bevorderen fysieke, emotionele en spirituele regeneratie, en kunnen helpen bij het herstel van het lichaam en de geest. Schalenblende helpt je om een diepere verbinding met je ziel te maken. Het ondersteunt je bij het begrijpen van je levenspad en doel.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Schalenblende is een mineraal dat voornamelijk bestaat uit zink, lood, ijzer en zwavel, kan inderdaad giftige elementen bevatten, met name lood. Wees voorzichtig met het hanteren van deze steen en zorg dat je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt om jezelf te beschermen. 

Bestel direct online

Past deze Schalenblende helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de diepere verbinding of spirituele regeneratie die de Schalenblende halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de geslepen Schalenblende dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561213983
1 Item