Topaas goud trommelstenen 100 gr- -mt1-
search
  • Topaas goud trommelstenen 100 gr- -mt1-

Topaas goud trommelstenen 100 gr. (mt1)

€ 213,00
Inclusief belasting

100 gram kleine trommelsteentjes van de half-edelsteen Topaas goud. Formaat ca. 5-10 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 100 gram trommelstenen Topaas goud

Een zakje met 100 gram kleine knuffelstenen goudtopaas, het formaat is ca. 5 tot 10 mm. Draag ze bij je, gebruik ze in een meditatie of in een kristal grid, of leg ze op een fijne plek in je huis of kantoor. 

De werking van de trommelstenen Topaas goud

Topaas is een edelsteen die in verschillende kleuren voorkomt, waaronder goudgeel, en wordt vaak gebruikt in sieraden en edelsteenhealing. Goudtopaas, ook wel bekend als gele topaas, heeft specifieke kenmerken en mogelijke werkingen. Zonnige energie: Goudtopaas wordt geassocieerd met zonnige, vrolijke energie en kan helpen om een positieve en optimistische stemming te bevorderen. Het kan je opvrolijken en je zelfvertrouwen vergroten. Creativiteit: Sommigen geloven dat goudtopaas de creativiteit kan stimuleren en je inspiratie kan geven om creatieve projecten te ondernemen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Topaas goud trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de vrolijke energie en creativiteit die de Topaas goud edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Topaas goud dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201683
5 Items

Datasheet

Edelsteen
Topaas
Gewicht
0
25
Kleur
Goud
Omschrijving
100 gram kleine trommelsteentjes van de half-edelsteen Topaas goud. Formaat ca. 5-10 mm.