Larimar A 10 gr- trommelstenen -mt1-
search
  • Larimar A 10 gr- trommelstenen -mt1-
  • Larimar A 10 gr- trommelstenen -mt1-
  • Larimar A 10 gr- trommelstenen -mt1-
  • Larimar A 10 gr- trommelstenen -mt1-

Larimar A 10 gr. trommelstenen (mt1)

€ 10,75
Inclusief belasting

Zakje met 10 gram A-kwaliteit Larimar, vindplaats Dominicaanse Republiek. Tussen 5-10 mm groot.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het zakje Larimar 10 gram kopen

Dit zakje is gevuld met 10 gram van een erg mooie kwaliteit Larimar uit de Dominicaanse Republiek. De larimar steentjes zijn 5 tot 10 mm in formaat.  

De werking van het zakje Larimar 50 gram

De edelsteen Larimar is een  spirituele edelsteen die het mogelijk maakt om in verbinding te komen met godinnenenergieën. Het is een sterk emotioneel reinigende steen die je vrouwelijk energie doet ontwikkeeln. Hij schept innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans en helderheid. De edelsteen Larimar helpt je om je diepste angsten en schuldgevoelens en extreem emoties aan te gaan en zelfdestructief gedrag en blokkades op te heffen en uit de slachtofferrol te stappen. De Larimar steentjes zijn ook een waardevol hulpmiddel bij zwangerschap en de bevalling. De steen werkt vertroostend en helpt je om je gevoelens en verlangens te uiten. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit zakje Larimar perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de balans en vrede die de Larimar te bieden heeft? Bestel dan dit zakje Larimar direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

3793
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Larimar
Gewicht
0
01
Kleur
Blauw
Herkomst
Dominicaans Republiek
Omschrijving
Zakje met 10 gram A-kwaliteit Larimar
vindplaats Dominicaanse Republiek. Tussen 5-10 mm groot.