Trommelstenen 25 gram Seraphiniet (mt1)
search
  • Trommelstenen 25 gram Seraphiniet (mt1)
  • Trommelstenen 25 gram Seraphiniet (mt1)
  • Trommelstenen 25 gram Seraphiniet (mt1)
  • Trommelstenen 25 gram Seraphiniet (mt1)
  • Trommelstenen 25 gram Seraphiniet (mt1)

Seraphiniet 25 gram trommelstenen (mt1)

€ 20,65
Inclusief belasting

25 gram mini trommelstenen van Seraphiniet. Het formaat van de trommelstenen is 5 tot 10 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De mini Seraphiniet trommelstenen kopen
25 gram mini trommelstenen van Seraphiniet. Het formaat van de trommelstenen is 5 tot 10 mm. Je kunt de trommelstenen bijvoorbeeld gebruiken om te verwerken in orgonites, elixer of als decoratie. 

De werking van Seraphiniet
Seraphiniet is een zeer krachtige en genezende steen voor zowel je ziel, geest en lichaam. De steen kan je helpen om de chakra’s weer is balans te brengen, waardoor de (levens)energie terug kan keren en goed door kan stromen en de natuurlijke balans zal herstellen. Seraphiniet geeft spirituele verlichting. Het mineraal heeft een positieve werking op het hart, de ruggengraat en de longen. Seraphiniet vermindert futloosheid en moedeloosheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze mini trommelsteentjes perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de balans die de Seraphiniet te bieden heeft? Bestel de trommelstenen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561075444
13 Items

Datasheet

Edelsteen
Seraphiniet
Gewicht
0
025
Kleur
Groen
Omschrijving
100 gram mini trommelstenen Seraphiniet
formaat 5 tot 10 mm.