Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 100 gr. (mt3)
search
  • Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 100 gr. (mt3)
  • Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 100 gr. (mt3)
  • Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 100 gr. (mt3)
  • Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 100 gr. (mt3)

Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 100 gr. (mt3)

€ 13,75
Inclusief belasting

100 gram Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Trommelstenen 100 gr. Obsidiaan sneeuwvlok (mt3) kopen

100 gram Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen. De knuffelstenen zijn 2 – 4 cm. Er zitten ca. 3 stuks trommelstenen in 100 gram. 

De werking van Obsidiaan sneeuwvlok

Obsidiaan sneeuwvlok is een zacht werkende steen die je innerlijke rust en vrede kan geven. De steen bevordert daadkracht, doorzettingsvermogen en bewustwording. Ook bevordert Obsidiaan sneeuwvlok de communicatie met gidsen en helpt je bij het verkrijgen van spirituele leiding. De steen kan je helpen om herinneringen uit vorige levens of weggestopte gebeurtenissen uit je huidige leven naar boven te halen zodat je deze (h)erkent en op kunt lossen. Sneeuwvlok obsidiaan vermindert koude handen en voeten. Het mineraal werkt heilzaam bij botbreuken en kan energetisch helpen om de verspreiding van kankercellen te minimaliseren. Obsidiaan sneeuwvlok helpt je om angsten onder ogen te komen en blokkades op te heffen. De steen stimuleert je om het beste uit jezelf te halen en alle negatieve gedachten over jezelf los te laten. Sneeuwvlok Obsidiaan heeft een positieve werking op de aders, de huid, de ogen en het skelet. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze gepolijste stenen perfect bij jouw project? Of heb jij behoefte aan het doorzettingsvermogen en de daadkracht die de Obsidiaan sneeuwvlok te bieden heeft? Bestel de trommelstenen direct online bij groothandel en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561191878
34 Items

Datasheet

Edelsteen
Obsidiaan
Gewicht
0
1
Kleur
Wit / zwart
Omschrijving
100 gram Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen.