Hyperstheen trommelstenen 500 gr. (mt3)
search
  • Hyperstheen trommelstenen 500 gr. (mt3)
  • Hyperstheen trommelstenen 500 gr. (mt3)

Hyperstheen trommelstenen 500 gr. (mt3)

€ 205,00
Inclusief belasting

500 gram van de edelsteen Hyperstheen uit Canada, het formaat is ca. 20-40 mm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Hyperstheen trommelstenen 500 gr. kopen

Een zakje met daarin 500 gram knuffelstenen van de half-edelsteen Hyperstheen, de maten liggen tussen 2 en 4 cm. De vindplaats van deze Hyperstheen is Canada. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Hyperstheen trommelstenen  

Hyperstheen is een uniek mineraal dat bekend staat om zijn diepe, glanzende zwarte tot grijsbruine kleur met een metallic of zijdeachtige glans, soms vertonend een subtiel iriserend effect. Hyperstheen wordt beschouwd als een zeer grondende en kalmerende steen. Het wordt verondersteld om te helpen bij het verminderen van stress en spanning en kan nuttig zijn in tijden van crisis of wanneer je overweldigd voelt door persoonlijke of externe omstandigheden. Deze steen wordt gezegd dat het helpt bij het verbeteren van de communicatie door het versterken van zelfexpressie en het verminderen van de angst om zich uit te spreken. Het kan bijdragen aan het oplossen van conflicten door een betere articulatie van ware gedachten en gevoelens.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Hyperstheen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de kalmerende energie of zelfexpressie die de Hyperstheen halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de geslepen Hyperstheen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561211965
2 Items