Gabbro trommelstenen 500 gr- -mt3-
search
  • Gabbro trommelstenen 500 gr- -mt3-

Gabbro trommelstenen 500 gr. (mt3)

€ 170,00
Inclusief belasting

500 gram trommelstenen van de half-edelsteen Gabbro uit Madagaskar. Formaat ca. 2-4 cm, ca. 15-20 stuks. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 500 gram trommelstenen Gabbro kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen in Gabbro, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Gabbro is Madagaskar. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de trommelstenen Gabbro

Gabbro trommelstenen hebben een aantal interessante en krachtige werkingen die zowel op fysiek als op spiritueel niveau kunnen worden ervaren. Gabbro staat bekend om zijn aardende eigenschappen, waardoor het kan helpen bij het verankeren van energieën in het lichaam en het bevorderen van stabiliteit en balans. Deze steen kan bescherming bieden tegen negatieve energieën en entiteiten tijdens spiritueel werk of meditatie. Het kan helpen bij het creëren van een beschermende barrière om de drager heen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Gabbro trommelstenen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit en balans die de Gabbro edelstenen te bieden hebben? Bestel de gepolijste Gabbro dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207289
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Gabbro
Gewicht
0
5
Kleur
Zwart / grijs
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
500 gram trommelstenen van de half-edelsteen Gabbro uit Madagaskar. Formaat ca. 2-4 cm
ca. 15-20 stuks.