Amethistkwarts trommelstenen 500 gr- -mt2-3-
search
  • Amethistkwarts trommelstenen 500 gr- -mt2-3-

Amethistkwarts trommelstenen 500 gr. (mt2-3)

€ 45,00
Inclusief belasting

500 gram trommelstenen van de half-edelsteen Amethistkwarts uit Malawi Afrika. Formaat ca. 1,5-4 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 500 gram trommelstenen Amethistkwarts kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen in Amethistkwarts, het formaat is ca. 1,5 tot 4 cm. De vindplaats van deze Amethistkwarts is Afrika. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de trommelstenen Amethistkwarts

Amethistkwarts staat bekend om zijn krachtige beschermende eigenschappen op spiritueel niveau. Het vormt een beschermende barrière rond de drager, waardoor negatieve energieën en entiteiten worden afgeweerd. Dit kristal stimuleert helderheid van geest en intuïtieve inzichten. Het opent de geest voor hogere wijsheid en helpt bij het nemen van beslissingen vanuit een plaats van innerlijk weten. Amethistkwarts heeft een kalmerende energie die rust en kalmte brengt in tijden van stress en spanning. Het helpt de geest tot rust te brengen en bevordert een diepe staat van ontspanning.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Amethistkwarts trommelstenen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de inzichten en heldere geest die de Amethistkwarts edelstenen te bieden hebben? Bestel de gepolijste Amethistkwarts dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207081
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
5
Kleur
Paars / wit
Herkomst
Afrika
Omschrijving
5-4 cm.
500 gram trommelstenen van de half-edelsteen Amethistkwarts uit Malawi Afrika. Formaat ca. 1