Agaat rood 100 gr- trommelstenen -mt3-
search
  • Agaat rood 100 gr- trommelstenen -mt3-

Agaat rood 100 gr. trommelstenen (mt3)

€ 5,70
Inclusief belasting

100 gram trommelstenen van de half-edelsteen Agaat rood uit Brazilië. Formaat ca. 2-4 cm, ca. 5 stuks.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 100 gram trommelstenen Agaat rood kopen

Een zakje met 100 gram knuffelstenen in Agaat rood, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Agaat rood is Brazilië. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de trommelstenen Agaat rood

De spirituele werking van rode agaat wordt vaak geassocieerd met zijn aardende en beschermende eigenschappen. Het wordt gezegd dat rode agaat helpt bij het balanceren van emoties, het stimuleren van moed en zelfvertrouwen, en het creëren van een gevoel van stabiliteit en veiligheid. Het wordt ook gebruikt om negatieve energieën af te weren en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen.

Daarnaast wordt rode agaat soms geassocieerd met het wortelchakra, dat verband houdt met aarding, stabiliteit en overleving. Het wordt gebruikt om dit energiecentrum te versterken en te balanceren, waardoor een gevoel van veiligheid en verbondenheid met de aarde wordt bevorderd.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Agaat rood trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de aarding en stabiliteit die de Agaat rood edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Agaat rood dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561037534
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
10
Kleur
Rood
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
100 gram Agaat rood trommelstenen. Formaat 20-40 mm. (ca. 5 stuks)
Werking
Agaat rood bevordert innerlijke kracht en zorgt voor evenwichtigheid. Maakt je bewust.