Agaat mos trommelstenen 250 gr. (mt3)
search
  • Agaat mos trommelstenen 250 gr. (mt3)
  • Agaat mos trommelstenen 250 gr. (mt3)
  • Agaat mos trommelstenen 250 gr. (mt3)
  • Agaat mos trommelstenen 250 gr. (mt3)

Agaat mos 250 gr. trommelstenen (mt3)

€ 35,50
Inclusief belasting

250 gram Agaat mos trommelstenen. De trommelstenen zijn ca. 2 – 4 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Trommelstenen 250 gr. Agaat mos (mt3) kopen

250 gram Agaat mos trommelstenen. De trommelstenen zijn ca. 2 – 4 cm. Er zitten ca. 15 knuffelstenen in 250 gram. 

De werking van mos Agaat

Mos Agaat bevordert rust, helderheid en wilskracht. De energieën zijn bescheiden, maar heilzaam. De energie van de steen zorgt ervoor dat lichaam, geest en ziel naar hun natuurlijke evenwicht worden gebracht, zodat je meer rust kunt ervaren op alle niveaus. Als elixer is de steen zeer effectief tegen inwendige aambeien, schimmel en huidinfecties. De steen stimuleert de werklust. Mos Agaat vermindert angst, stress en hyperventilatie. Agaat mos heeft een positief effect op de weerstand, het uithoudingsvermogen, het immuunsysteem, het hart, de bloedvaten, de longen, de bevalling en de ontwikkeling van de foetus. Het mineraal werkt heilzaam bij oorontsteking, koortslip en griep. Agaat mos kan je helpen herstellen na ziekte en om weer tot jezelf te komen ne een periode van emotionele onrust.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze gepolijste steentjes perfect bij jouw project? Of heb jij behoefte aan de rust en helderheid die de Agaat mos te bieden heeft? Bestel de knuffelstenen direct online bij groothandel en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561191731
5 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
25
Kleur
Groen
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
250 gram Agaat mos trommelstenen. De trommelstenen zijn ca. 2 – 4 cm.