Aqua Aura gridzakje 6 st. maxi (gecoat)
search
  • Aqua Aura gridzakje 6 st. maxi (gecoat)
  • Aqua Aura gridzakje 6 st. maxi (gecoat)
  • Aqua Aura gridzakje 6 st. maxi (gecoat)
  • Aqua Aura gridzakje 6 st. maxi (gecoat)

Aqua Aura gridzakje 6 st. maxi (gecoat)

€ 39,95
Inclusief belasting

Een zakje met daarin 6 stenen van Aqua aura van ca. 25-30 mm. Let op, aqua aura is een gecoate steen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Aqua Aura gridzakje kopen
Deze stenen zijn ideaal om te gebruiken in een kristallengrid. De 6 knuffelstenen van Aqua Aura zijn ca. 25 tot 30 mm groot en zijn verpakt in een organza buidel met daarin een korte uitleg van de steen en een gebruiksaanwijzing. Deze Aqua Aura is gemaakt in Brazilië met kristal uit ditzelfde land.

 

De werking van het gridzakje Aqua Aura
Aqua Aura is een natuurlijk kwartskristal, waarbij gouddeeltjes op hoge temperatuur en druk worden verneveld over het materiaal. Dit gaat een verbinding aan met de steen, waardoor de steen een prachtige glans krijgt. Aqua Aura staat bekend om haar beschermende en geneeskrachtige werking en heeft (zoals de naam al verklapt) een sterke werking op de aura. Niet alleen de aura wordt gereinigd, maar er worden ook gaten of lekken in de aura (ontstaan door zorgen, angst of stress) vermindert. De steen activeert het keelchakra, waardoor je makkelijker kunt communiceren en je gevoelens kunt verwoorden. Aqua Aura kwarts werkt heilzaam bij alvleesklier ziekten en keelontsteking. Hij vermindert stress, belemmeringen, woede of angstaanvallen en negatieve energie/invloeden. Angel Aura Kwarts bevordert het immuunsysteem, de communicatie, zelfexpressie en kan helpen bij het uiten van gevoelens.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit Aqua Aura gridzakje perfect bij jouw project/crystal grid of heb jij behoefte aan de beschermende werking of aurareiniging die de Aqua Aura halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de Aqua Aura gridset direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Hoe leg je een kristal grid?

Het leggen van een kristalgrid is een proces waarbij edelstenen op een specifieke manier worden gerangschikt om een bepaald doel of intentie te ondersteunen. Hier is een stapsgewijze uitleg over hoe je een kristalgrid kunt leggen:

- Kies je intentie: Bedenk wat je wilt bereiken met je kristalgrid. Dit kan bijvoorbeeld het bevorderen van bescherming, liefde, heling of overvloed zijn.

- Selecteer je kristallen: Kies kristallen die resoneren met je intentie. Verschillende kristallen hebben verschillende eigenschappen en energieën, dus kies degene die het beste bij je doel passen.

- Bereid de ruimte voor: Reinig de ruimte waar je de kristalgrid gaat leggen. Dit kan worden gedaan door te smudgen met salie, palo santo of met behulp van andere reinigingstechnieken zoals geluid, zoals een klankschaal of een bel.

- Kies een ondergrond: Kies een ondergrond waarop je je kristalgrid wilt leggen. Dit kan bijvoorbeeld een houten plank, een stuk stof of een speciale kristallengridmat zijn.

- Plaats je intentie: Voordat je begint met het plaatsen van de kristallen, neem een moment om je intentie helder voor de geest te houden. Je kunt een korte meditatie doen of een affirmatie uitspreken die je intentie versterkt.

- Leg het middelpunt van je grid: Plaats het kristal dat je als middelpunt wilt gebruiken in het midden van je grid. Dit kristal kan een groter exemplaar zijn of gewoon een kristal dat symbolisch is voor je intentie.

- Leg de buitenste cirkel: Plaats de kristallen in een cirkelvormige of rechthoekige vorm rondom het middelpunt. Deze kristallen fungeren als de beschermende buitenrand van je grid.

- Vul het grid aan: Voeg nu de rest van de kristallen toe aan je grid, in lijn met je intentie. Je kunt bijvoorbeeld verschillende kristallen toevoegen die specifieke aspecten van je doel ondersteunen.

- Activeer je grid: Wanneer je tevreden bent met de opstelling van je kristallen, kun je je grid activeren door er bewust energie naar toe te sturen. Je kunt dit doen door je handen boven de kristallen te houden en je intentie krachtig te visualiseren. Je kunt ook een kristalstaf gebruiken om energie door het grid te sturen.

- Dankbaarheid: Sluit het proces af door dankbaarheid te tonen voor de energie van de kristallen en de ondersteuning van je intentie. Bedank de kristallen voor hun bijdrage aan je grid en laat ze weten dat je hun aanwezigheid waardeert.

Door deze stappen te volgen, kun je een krachtig en effectief kristalgrid leggen dat je intentie ondersteunt en je helpt je doelen te bereiken.

8718561079459
12 Items

Datasheet

Edelsteen
Aura kwarts
Gewicht
0
25
Kleur
Blauw
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
6 trommelstenen van Aqua Aura
ca. 25 tot 30 mm in formaat
verpakt in een buideltje met gebruiksaanwijzing. Let op! Aqua Aura is een gecoate steen. Gewicht ca. 45-50 gram.