Essence of yin kaarten set
search
  • Essence of yin kaarten set
  • Essence of yin kaarten set
  • Essence of yin kaarten set
  • Essence of yin kaarten set

Essence of yin kaarten set

€ 36,65
Inclusief belasting

35 inspirerende kaarten met praktisch handboekje. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Essence of yin kaarten set kopen

Met het Essence of Yin kaartendeck breng jij rust en ontspanning in elke dag. Elke kaart helpt je bij het kiezen van jouw ideale moment van rust: gebruik je zintuigen, je affirmatiekracht of stimuleer je lijf met een Yin Yoga houding.

Essence of Yin is geïnspireerd door de holistische principes van Wu Xing, een filosofie die alle natuurlijke verschijnselen op aarde beschouwt. De elementen vuur, aarde, metaal, water en hout hebben elk hun eigen levensthema's en uitdagingen. Op de 35 kaarten en in het begeleidende boek komen de vijf elementen terug, elk met een eigen kleur en symbool. Iedere kaart heeft een specifiek thema, een bekrachtigende affirmatie en een zorgvuldig geselecteerde essentiële olie, Yin yoga houding of ademhalingsoefening. Dit geheel is speciaal ontworpen om jou een moment van rust te bieden tijdens je dag!

Bestel direct online

Past deze kaartenset perfect bij jou of in jouw winkel, of heb jij behoefte aan de hulp en begeleiding van de kaartenset? Bestel deze essence of in set dan direct online!

9789090378695
12 Items