Mystic Jade-Peace - Japanse Wierook Shoyeido - Jewel Serie
search
  • Mystic Jade-Peace - Japanse Wierook Shoyeido - Jewel Serie

Mystic Jade-Peace - Japanse Wierook Shoyeido - Jewel Serie

€ 9,40
Inclusief belasting

Inhoud: 30 Japanse wierook stokjes

Ingrediënten: Sandelhout, Kruidnagel, Mirre en kruiden

Ethisch en milieuvriendelijk. Gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit in overeenstemming met internationale regelgeving. Vervaardigd gecertificeerd door ISO 14001 Environmental Management Std.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het mengproces van Shoyeido is een kunstvorm, beoefend door bekwame meesters die eeuwenoude geheimen gebruiken om moderne geurwerken te creëren. Deze ambachtslieden werken met de beste natuurlijke ingrediënten en verwerken zorgvuldig alle componenten in een delicaat evenwicht. Het resultaat is een opmerkelijke, subtiele geur die ons uitnodigt om al onze zintuigen te gebruiken - wat de Japanners mon-koh noemen, of 'luisteren naar wierook'.

Hoewel veel Japanse tempels de voorkeur geven aan Shoyeido-wierook, is het ook een natuurlijke oplossing om in elk huis een ontspannende geur te creëren. Of je nu achter de computer zit, een boek leest, stretcht voor een training, piano speelt of lekker in een bubbelbad zit, Shoyeido wierook is het nieuwe alternatief om ons leven te verjongen met pure geur.

Met respect voor het milieu blijft Shoyeido de standaard zetten op de geurmarkt: onze ingrediënten worden op verantwoorde wijze geoogst. Geen van onze recepten bevat dierlijke ingrediënten en er wordt niet op dieren getest.

7 EIGENSCHAPPEN VAN KOH:

- Het verfrist lichaam en geest

- Het verwijdert onzuiverheden

- Het brengt alertheid

- Het is een metgezel in eenzaamheid

- Te midden van alle drukte biedt het een moment van rust

- Het versterkt een meditatieve omgeving

4060
20 Items

Datasheet

Gewicht
0.01