Frankincense aroma therapie spray
search
  • Frankincense aroma therapie spray

Frankincense aroma therapie spray

€ 16,90
Inclusief belasting

Aroma therapie spray frankincence, 100 ml. Op basis van natuurlijke tinctuur van frankincense (olibanum) en etherische olie. 100% natuurlijk, puur kruiden, geen chemicaliën.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

 

De Aroma therapie spray – Frankincense kopen

Aromatherapie spray Frankincense is op basis van een natuurlijke tinctuur van Frankincense en etherische olie. Er zijn geen chemische grondstoffen gebruikt in deze spray. Let op! even schudden voor gebruik zodat de ingrediënten goed mengen. 

De werking van de Frankincense spray

Frankincense heeft een balancerende werking, het versterkt en harmoniseert. Door de werking van Frankincense  wordt het emotioneel evenwicht ondersteunt en immuniteit, zenuwstelsel en huid verbeterd. Door de spray te gebruiken i.p.v. van wierook heb je geen last van rook. 

Spray bijvoorbeeld in je auraveld of in de ruimte in je praktijk, behandelkamer, slaapkamer of kinderkamer om de energie te reinigen en de ruimte te beschermen..

- 100% natuurlijk

- gemaakt met pure wilde kruiden (tinctuur van Frankincense en essentiële kruiden)

- bevat geen chemische toevoegingen

Disclaimer  

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online 

Past de Aroma therapie spray Frankincense perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte de harmoniserende werking die Frankincense jou te bieden heeft? Bestel het Aroma therapie spray Frankincense direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de spray jou extra ondersteunt.  

8718503732824
13 Items

Datasheet

Gewicht
0
210
Kleur
Blauw
Omschrijving
100 ml. Op basis van natuurlijke tinctuur van frankincense (olibanum) en etherische olie. 100% natuurlijk
Aroma therapie spray frankincence
geen chemicaliën.
puur kruiden