Zoma Frequentiespray Lichtbrenger
search
  • Zoma Frequentiespray Lichtbrenger
  • Zoma Frequentiespray Lichtbrenger
  • Zoma Frequentiespray Lichtbrenger
  • Zoma Frequentiespray Lichtbrenger

Zoma Frequentiespray Lichtbrenger

€ 23,95
Inclusief belasting

De geurfrequentie Lichtbrenger is er voor jou om je volledig in jouw licht te laten staan, stralend vanuit jouw pure Zijn. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Frequentiespray Lichtbrenger kopen

Geuren hebben veel invloed op onze gemoedstoestand en spelen een grote rol bij het creëren van een goeie sfeer, bijvoorbeeld bij het geven van behandelingen of bij een meditatie. Frequentiesprays of roomsprays kunnen hierbij helpen. Deze heerlijke Frequentiespray kan jou ondersteuning bieden op ieder moment. Voel je gedragen door deze blend en gebruik hem bij het creëren van een fijne setting voor jezelf of voor anderen.

De geurfrequentie Lichtbrenger is er voor jou om je volledig in jouw licht te laten staan, stralend vanuit jouw pure Zijn. Het helpt je om in een dieper bewustzijn te komen. De frequentie zorgt voor een verfrissing van je aura en brengt je energie weer in balans. De spray is verrijkt met amethist steentjes. De half-edelsteen Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Deze frequentie is perfect om te gebruiken tijdens meditaties en om een gevoel van licht en ruimte te creëren in je geest.

Het flesje is 12 x 3,5 x 3,5 cm en bevat 50 ml. Onderin het flesje zitten Amethist splitsteentjes. 

Bestel direct online

Past deze Frequentiespray Lichtbrenger perfect bij jou?? Bestel deze fijne frequentiespray dan direct online!

4047
7 Items

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
De half-edelsteen Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Deze frequentie is perfect om te gebruiken tijdens meditaties en om een gevoel van licht en ruimte te creëren in je geest.