Bergkristal reiki stenen set
search
  • Bergkristal reiki stenen set
  • Bergkristal reiki stenen set
  • Bergkristal reiki stenen set

Bergkristal reiki stenen set

€ 72,50
Inclusief belasting

Reiki stenen set van de half-edelsteen Bergkristal, de 4 stenen zijn ca. 6 cm lang. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Reiki stenen set Bergkristal kopen

4-delige reiki stenen set van Bergkristal, de symbolen zijn Cho-Ku-Rei, Sei-He-Ki, Dai-Koo-Myo en Hon-Sha-Ze-Shon-Nen. De stenen zijn ca. 6x4 cm en deze set van Bergkristal wordt gemaakt in China. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Bergkristal reiki set

Een Reiki stenenset van bergkristal bestaat uit stenen die worden gebruikt tijdens Reiki-behandelingen om helende energie te kanaliseren en het lichaam in balans te brengen. Bergkristal, ook bekend als heldere kwarts, staat bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Hier is een uitleg van de verschillende aspecten van een Reiki stenenset van bergkristal:

Bergkristalstenen: Deze stenen zijn helder van kleur en worden gebruikt vanwege hun vermogen om energie te versterken, te zuiveren en door te geven. Ze worden op verschillende delen van het lichaam geplaatst om de doorstroming van helende energie te bevorderen en blokkades op te heffen.

Chakra-balancering: Bergkristal wordt geassocieerd met alle chakra's van het lichaam. Het gebruik van bergkristalstenen tijdens een Reiki-sessie kan helpen bij het balanceren en harmoniseren van de energiestromen door alle chakra's, waardoor een gevoel van algehele welzijn en vitaliteit ontstaat.

Energie-amplificatie: Bergkristal staat bekend als een krachtige energieversterker. Tijdens een Reiki-behandeling versterken de bergkristalstenen de helende energie die wordt doorgegeven, waardoor de effectiviteit van de behandeling wordt vergroot en een diepere energetische verbinding wordt mogelijk gemaakt.

Clarity en focus: Bergkristal staat ook bekend om zijn vermogen om helderheid en focus te bevorderen. Tijdens een Reiki-sessie kan het gebruik van bergkristalstenen helpen bij het helder maken van de geest, het loslaten van negatieve energieën en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en stabiliteit.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Reiki set Bergkristal helemaal bij jouw hobby of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de balans en zuivering die de Bergkristal edelsteen te bieden hebben? Bestel de Bergkristal reiki set dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561009364
5 Items