Piramide met blauwe Apatiet, Bergkristal en epoxy roos
search
  • Piramide met blauwe Apatiet, Bergkristal en epoxy roos
  • Piramide met blauwe Apatiet, Bergkristal en epoxy roos
  • Piramide met blauwe Apatiet, Bergkristal en epoxy roos
  • Piramide met blauwe Apatiet, Bergkristal en epoxy roos
  • Piramide met blauwe Apatiet, Bergkristal en epoxy roos

Piramide met blauwe Apatiet, Bergkristal en epoxy roos

€ 48,00
Inclusief belasting

Piramide met blauwe Apatiet en epoxy roos en meer. Deze is 12 x 12 x 11 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Piramide met Apatiet en epoxyroos kopen

Orgonite piramide met Blauwe Apatiet, Bergkristal, Rozekwarts, Antimoonoxide, Epoxy roos en Messing van 12 x 12 x 11 cm. 

De werking van de Orgonite piramide Apatiet met Bergkristal

Apatiet stimuleert communicatie en zelfexpressie en bevordert geestelijke, lichamelijk en spirituele groei en ontwikkeling. Het maakt open, sociaal, extravert, levendig en werkt motiverend en activerend. Hiermee gaat het apathie, uitputting, lusteloosheid, agressie, zorgen en prikkelbaarheid tegen. Het vergroot de behoefte aan afwisseling en avontuur en bevordert de creativiteit. Spiritueel bevordert het spirituele vaardigheden en meditatie. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Rozekwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en 

vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozekwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! Niet geschikt tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. 

Bestel direct online

Past deze orgonite piramide perfect bij jou of heb jij behoefte aan de energie die deze piramide bieden heeft? Bestel de Apatiet orgonite piramide dan direct online!

ORART25 - c
1 Item