Yoga Styles Meditatiekussen Symbolic Ohm groot - Groen op Zwart
search
  • Yoga Styles Meditatiekussen Symbolic Ohm groot - Groen op Zwart
  • Yoga Styles Meditatiekussen Symbolic Ohm groot - Groen op Zwart
  • Yoga Styles Meditatiekussen Symbolic Ohm groot - Groen op Zwart

Yoga Styles Meditatiekussen Symbolic Ohm groot - Groen op Zwart

€ 46,50
Inclusief belasting

YogaStyles meditatiekussen met een groene Ohm. Het kussen is 30 x 30 x 17 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Yoga Styles Meditatiekussen Symbolic Ohm groot groen op zwart kopen

YogaStyles meditatiekussen met een groen Ohm teken. Het groen/zwarte kussen is 30 x 30 x 17 cm. Dit kussen heeft aan de onderkant een rits en aan de zijkant een handvat. Bevat een uitneembare binnenhoes gevuld met gezuiverd boekweit. Het kussen is gemaakt van katoen. 

Het Yoga Styles Meditatiekussen Symbolic Ohm Groot - Groen op Zwart is de perfecte keuze voor iedereen die zijn meditatiepraktijk wil verdiepen. Dit kussen is ontworpen om optimaal comfort en ondersteuning te bieden tijdens meditatiesessies. De afmetingen van het kussen zijn ideaal voor zowel beginners als gevorderden in meditatie.

De kleurencombinatie van groen op zwart is niet alleen stijlvol, maar helpt ook om een kalme en gefocuste sfeer te creëren. Het symbool van Ohm op het kussen, een heilig teken in diverse spirituele tradities, is bedoeld om de verbinding met het universum te symboliseren en te versterken tijdens je meditatie.

Het kussen is gevuld met natuurlijke materialen die zich naar je lichaam vormen, waardoor je een stabiele en comfortabele zitpositie kunt vinden. Het is duurzaam en makkelijk te onderhouden, wat het een praktische keuze maakt voor dagelijks gebruik.

Of je nu thuis mediteert of in een studio, dit meditatiekussen biedt de ondersteuning die je nodig hebt om je geest tot rust te brengen en je meditatiepraktijk te verrijken.

Bestel direct online

Past dit mooie kussen perfect bij jouw meditatieruimte? Bestel het kussen met Ohm teken direct online!

4170
10 Items