Chiastoliet nugget - losse kraal
search
  • Chiastoliet nugget - losse kraal
  • Chiastoliet nugget - losse kraal
  • Chiastoliet nugget - losse kraal
  • Chiastoliet nugget - losse kraal
  • Chiastoliet nugget - losse kraal
  • Chiastoliet nugget - losse kraal

Chiastoliet nugget - losse kraal

€ 9,95
Inclusief belasting

Losse kraal van een nugget van Chiastoliet. Let op! De kralen zijn uniek en kunnen afwijken van de foto.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Chiastoliet nugget - losse kraal kopen

Een losse kraal van de edelsteen Chiastoliet. De kraal is een nugget die overdwars is doorboord. Let op! Elke kraal is uniek en kan afwijken van de foto.

De werking van Chiastoliet

Chiastoliet of Kruissteen bevordert besef en realiteitszin. Stimuleert denken en is goed voor je wanneer je op zoek bent naar je ware identiteit. Chiastoliet heeft een kalmerende werking en stimuleert het rationeel en analytisch denken wat inzichten geeft t.a.v. de situatie. Chiastoliet versterkt het immuunsysteem. Chiastoliet of Kruissteen vermindert negatieve gevoelens zoals schuld gevoel, nervositeit en angsten. Heilzame werking voor jicht, reuma, nervositeit.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Chiastoliet kraal perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte kalmte en analytisch denken die de halfedelsteen Chiastoliet jou te bieden heeft? Bestel het Chiastoliet kraal direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561070180
52 Items

Datasheet

Edelsteen
Chiastoliet
Gewicht
0.01
Kleur
Bruin
Omschrijving
Losse kraal van een nugget van Chiaastoliet. Let op! De kralen zijn uniek en kunnen afwijken van de foto.
Werking
Chiastoliet of Kruissteen bevordert besef en realiteitszin. Stimuleert denken en is goed voor je wanneer je op zoek bent naar je ware identiteit. Chiastoliet heeft een kalmerende stimuleert het rationeel en analytisch denken wat inzichten geeft t.a.v. de