Leren koord rol 1,5mm 50m rood
search
  • Leren koord rol 1,5mm 50m rood
  • Leren koord rol 1,5mm 50m rood
  • Leren koord rol 1,5mm 50m rood
  • Leren koord rol 1,5mm 50m rood

Leren koord rol 1,5mm 50m rood

€ 49,50
Inclusief belasting

Rood leren koord op rol van 50 meter lang, het koord is 1,5 mm dik. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Leren koord rol 1,5 mm 50m rood kopen

Ontdek de kracht en elegantie van ons rode leren koord! Dit hoogwaardige leren koord biedt een opvallende en duurzame oplossing voor al uw creatieve projecten, van sieraden tot decoratieve toepassingen.

Ons rode leren koord is gemaakt van soepel en duurzaam leer, waardoor het ideaal is voor het maken van prachtige armbanden, kettingen en sleutelhangers. De levendige rode kleur voegt een gedurfde en verfijnde uitstraling toe aan elk ontwerp, waardoor uw creaties echt in het oog springen.

Dit veelzijdige koord is ook perfect voor het verfraaien van kleding, het herstellen van meubels en het toevoegen van unieke details aan uw DIY-projecten. Gebruik het om macramé kunstwerken te maken, cadeauverpakkingen te versieren of als een alternatief voor traditioneel lint.

Met een rol van ons rode leren koord hebt u genoeg materiaal om al uw ideeën tot leven te brengen. Of u nu een ervaren ambachtsman bent of net begint met handgemaakte projecten, ons leren koord biedt de kwaliteit en flexibiliteit die u nodig hebt om iets echt bijzonders te creëren.

Investeer in de opvallende schoonheid en functionaliteit van ons rode leren koord en laat uw creativiteit de vrije loop. Bestel vandaag nog en begin aan uw volgende meesterwerk!

Bestel direct online

Past deze rol met leren koord perfect bij jouw kledingstijl? Bestel de Leren koord rol rood dan direct online!

8718561214294
5 Items