Klankschaal glad 36 cm
search
  • Klankschaal glad 36 cm

Klankschaal glad 36 cm

€ 609,00
Inclusief belasting

Klankschaal glad 36 cm, handgeklopt in Nepal.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De klankschaal glad 36 cm kopen

Deze gladde klankschaal is ongeveer 36 cm in diameter en is gemaakt in Nepal. De dikte kan variëren van de foto.

De werking van de klankschaal

Het maken van klankschalen is een ontzettend oude traditie in Tibet en Nepal. Vaak gaat deze traditie door van vader op zoon. Het recept van de metalen in de klankschalen is vaak geheim en blijft meestal in de familierecept.

Klankschalen zijn metalen schalen die worden gebruikt in therapeutische en meditatieve praktijken vanwege hun unieke geluid en veronderstelde helende eigenschappen. De werking van klankschalen wordt vaak geassocieerd met diverse effecten, maar het is belangrijk op te merken dat de wetenschappelijke basis voor deze effecten beperkt is en dat ze sterk afhankelijk zijn van persoonlijke overtuigingen ervaringen. Klankschalen worden soms gebruikt om de concentratie en mentale helderheid te verbeteren. Het geluid kan helpen om afleidende gedachten te verminderen en de focus te verbeteren. Klankschalen worden vaak gebruikt als hulpmiddel bij meditatie en mindfulness-oefeningen. Het resonante geluid kan dienen als een focuspunt voor meditatie en kan mensen helpen dieper in hun meditatieve staat te komen. Klankschalen worden vaak gebruikt om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Het rustgevende geluid van een klankschaal kan helpen om het lichaam te ontspannen en de geest te kalmeren, wat angst en stress kan verminderen.

Bestel direct online

Past deze klankschaal perfect bij jouw interieur of bij jouw praktijk? Bestel de klankschaal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van trilling en geluid jou extra steun biedt.

8718561198730
1 Item

Datasheet

Gewicht
4
Kleur
Goud
Herkomst
Nepal
Omschrijving
Klankschaal glad 36 cm
handgeklopt in Nepal.