Carneool kralen kinderarmbandje 4 mm
search
  • Carneool kralen kinderarmbandje 4 mm
  • Carneool kralen kinderarmbandje 4 mm
  • Carneool kralen kinderarmbandje 4 mm
  • Carneool kralen kinderarmbandje 4 mm

Carneool kralen kinderarmbandje 4 mm

€ 5,50
Inclusief belasting

Carneool kralen armband voor kinderen, de armband is 15 cm lang met 4 mm kralen en geregen op elastiek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Carneool armbandje kopen
Dit armbandje is gemaakt van 4 mm Carneool kralen, hij is speciaal voor kinderen met zijn 15 cm lang. Het Carneool armbandje is geregen op elastiek en is met ca. 4 gram lekker licht om te dragen.

 

De werking van het Carneool armbandje

De edelsteen Carneool werkt aardend en heft de angst voor de dood op. Carneool activeert de basischakra en ondersteunt de opname van vitamines en mineralen. Carneool is een opbeurende steen en geeft je meer zelfvertrouwen, standvastigheid. Hij brengt succes en stimuleert het vermogen om snel en pragmatisch problemen op te lossen. Carneool beschermt je tegen negatieve emoties van anderen zoals jaloezie en woede. Over de edelsteen Carneool wordt gezegd dat hij nachtmerries vermindert en heilzaam werkt bij fantoompijnen, darmstoornissen, spierpijnen. Ook kan Carneool helpen bij problemen van seksuele aard zoals frigiditeit en impotentie. De edelsteen Carneool kan de motivatie, creativiteit, vertrouwen verbeteren. Hij leert je te accepteren, werkt kalmerend en heeft een positieve werking op de spijsvertering en de nieren, spataderen en hielspoor, de vrouwelijke geslachtsorganen waardoor vruchtbaarheid ondersteund wordt. 

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

Bestel direct online
Past deze Carneool kralenarmband voor kinderen perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de creativiteit en kalmering die de Carneool halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de kinder kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561073044
101 Items

Datasheet

Edelsteen
Carneool
Gewicht
0
004
Kleur
Oranje
Omschrijving
Carneool kralen armband voor kinderen
de armband is 15 cm lang met 4 mm kralen en geregen op elastiek.