nr. 28 Koperen ster (glitter) (zonder verlichtingsset)
search
  • nr. 28 Koperen ster (glitter) (zonder verlichtingsset)
  • nr. 28 Koperen ster (glitter) (zonder verlichtingsset)
  • nr. 28 Koperen ster (glitter) (zonder verlichtingsset)

Kerstster nr. 28 Koperen ster (glitter) (zonder verlichtingsset)

€ 15,95
Inclusief belasting

Kerstster nr. 28 koperkleur ster van 60 cm doorsnede (zonder kabel en lampje), sfeervolle kerstversiering en kerstverlichting.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De kerstster nr. 28 koper glitter kopen

Deze koperen glitter kerstster is gemaakt van papier en is 60 cm in doorsnede. Hij wordt zonder elektra geleverd, deze kun je eventueel apart bijbestellen. FSC gecertificeerd handgeschept papier. De kerstster is brandveilig. Hij is opvouwbaar en wordt plat verzonden met duidelijke instructie voor montage.

De werking van de kerstster koperen glitter

Een kerstster is een traditioneel kerstsymbool dat vaak wordt geassocieerd met de kerstperiode en de viering van de geboorte van Jezus Christus. In de context van Kerstmis heeft het verschillende betekenissen en toepassingen. Een kerstster is vaak een opvallende, stervormige decoratie die in kerstbomen wordt gehangen of als ornamenten in huizen wordt geplaatst. Deze sterren worden meestal gemaakt van diverse materialen zoals glas, plastic, hout of papier, en ze zijn vaak versierd met verf en andere decoratieve elementen.

Deze nr. 51 koperkleurige kerstster is een onmisbare sfeerverhogende decoratie in elke huiskamer tijdens de kerst. Onverlicht is de papieren kerstster al prachtig, maar met verlichting komt de ster ’s avonds helemaal tot zijn recht. De kleuren en het patroon hebben dan een fantastische uitstraling. Daarnaast is de kerstster ook te gebruiken als een decoratief nachtlampje in een kinderkamer, maar ook op bruiloften, partijen en tuinfeesten draagt de kerstster bij aan een ultieme sfeer en uitstraling.

Deze glitter ster kerstster wordt gefabriceerd in een klein familiebedrijfje in India. Fair Trade en een eerlijke prijs voor de makers. Het bedrijf heeft een Sedex certificatie voor ethische handel.

Bestel direct online

Past deze koperkleur glitter kerstster helemaal bij jou? Bestel de papieren kerstster dan direct online.

Kerstster28
6 Items