nr. 20 - Witte Snowflake (zonder verlichtingsset)
search
  • nr. 20 - Witte Snowflake (zonder verlichtingsset)

Kerstster nr. 20 - Witte Snowflake (zonder verlichtingsset)

€ 15,95
Inclusief belasting

Witte snowflake kerstster van 60 cm doorsnede (zonder kabel en lampje), sfeervolle kerstversiering en kerstverlichting.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De kerstster nr. 20 kopen

Deze witte snowflake nr. 20 kerstster is gemaakt van papier en is 60 cm in doorsnede. Hij wordt zonder elektra geleverd, deze kun je eventueel apart bijbestellen. FSC gecertificeerd handgeschept papier. De kerstster is brandveilig. Hij is opvouwbaar en wordt plat verzonden met duidelijke instructie voor montage.

De werking van de kerstster nr. 20 witte snoflake

Een kerstster is een populaire decoratie die vaak wordt gebruikt tijdens de kerstperiode. De ster staat symbool voor de ster van Bethlehem, die volgens de christelijke traditie de weg wees naar de geboorteplaats van Jezus . Het wordt vaak geassocieerd met het verhaal van de geboorte van Jezus en wordt beschouwd als een teken van hoop en licht. Vorm: Kerststerren hebben meestal een karakteristieke vijfpuntige sterrenvorm met stralen die uit het centrum uitstralen. Deze vorm wordt vaak geassocieerd met de ster die de wijzen leidde naar de stal in Bethlehem. Gebruik: Kerststerren worden op verschillende manieren gebruikt. Ze worden vaak opgehangen aan kerstbomen, deuren, en in kerststallen als onderdeel van de kerstdecoratie. Grote kerststerren worden soms als buitenversiering gebruikt. Tradities: In sommige culturen is het gebruikelijk om een kerstster bovenop een kerstboom te plaatsen als een traditioneel onderdeel van het versieren van de boom.

Deze witte snoflake kerstster is een onmisbare sfeerverhogende decoratie in elke huiskamer tijdens de kerst. Onverlicht is de papieren kerstster al prachtig, maar met verlichting komt de ster ’s avonds helemaal tot zijn recht. De kleuren en het patroon hebben dan een fantastische uitstraling. Daarnaast is de kerstster ook te gebruiken als een decoratief nachtlampje in een kinderkamer, maar ook op bruiloften, partijen en tuinfeesten draagt de kerstster bij aan een ultieme sfeer en uitstraling. Deze kerstster wordt gefabriceerd in een klein familiebedrijfje in India. Fair Trade en een eerlijke prijs voor de makers. Het bedrijf heeft een Sedex certificatie voor ethische handel.

Bestel direct online

Past deze nr. 20 snowflake kerstster helemaal bij jou? Bestel de papieren kerstster dan direct online.

kerstster20
6 Items