Calciet lemon handsteen
search
  • Calciet lemon handsteen
  • Calciet lemon handsteen
  • Calciet lemon handsteen
  • Calciet lemon handsteen

Calciet lemon handsteen

€ 14,95
Inclusief belasting

Een handsteen van de half-edelsteen lemoncalciet uit Afghanistan, deze is tussen 4-6 cm lang en ca. 90 gram. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Handsteen Calciet lemon kopen

Handsteen van de bijzondere Calciet lemon, deze is ca. 4 tot 6 cm lang. Deze Calciet lemon komt uit Afghanistan. Draag hem bij je of gebruik hem tijdens massages en geniet zo van haar energie. Let op, de steen die je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek. De genoemde afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de handsteen calciet lemon

Een handsteen van lemoncalciet uit Afghanistan heeft specifieke energetische eigenschappen die kunnen worden toegepast voor mentale helderheid, energieke reiniging en zelfvertrouwen. Lemoncalciet staat bekend om zijn vermogen om de geest helder te maken en mentale vermoeidheid te verminderen. Het kan helpen bij het verbeteren van de concentratie, het bevorderen van logisch denken en het stimuleren van creativiteit. Deze steen heeft een verfrissende en zuiverende energie die kan helpen bij het verwijderen van negatieve energieën uit de omgeving en het reinigen van de aura. Het kan een gevoel van frisheid en vitaliteit brengen, waardoor een positieve sfeer ontstaat.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Calciet lemon handsteen helemaal bij jou  of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de verfrissende en zuiverende energie die de Calciet lemon edelsteen te bieden heeft? Bestel de Calciet lemon handsteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1000000087086
46 Items