Jaspis rood hart hanger 20 mm
search
  • Jaspis rood hart hanger 20 mm
  • Jaspis rood hart hanger 20 mm
  • Jaspis rood hart hanger 20 mm
  • Jaspis rood hart hanger 20 mm
  • Jaspis rood hart hanger 20 mm

Jaspis rood hart hanger 20 mm

€ 2,56
Inclusief belasting

Mooie Jaspis rood hart hanger van 20 mm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis rood hart hanger 20 mm kopen
Mooie hart hanger van rode Jaspis. De Jaspis rood hart hanger is 20 mm en weegt 4 gram.

De werking van de Jaspis rood hart hanger 20 mm
Jaspis rood herstelt de spieren en zenuwen na bijvoorbeeld intensief sporten. Rode Jaspis kan je een nuchtere kijk geven op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen heft blokkades op in het galkanaal en kan helpen bij het afvoeren van galstenen. Jaspis rood bevordert levenskracht, doorzettingsvermogen, wilskracht en weerstand. Ook bevordert hij het geheugen, vooral om beter je dromen of andere innerlijke ervaringen te herinneren. Rode Jaspis stimuleert de spijsvertering en stofwisseling. Het mineraal heeft een positieve werking op het uithoudingsvermogen, het ademhalingsstelsel, het bloed en de lever. Rode Jaspis wekt heilzaam bij overspannenheid, stress, aambeien, menstruatie problemen en darmklachten. Hij ondersteund het kundalini kanaal waardoor alle chakra’s geactiveerd en gereinigd worden, wanneer dit gebeurt voelt het als een enorme boost op je lichaam en geest.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze harthanger van Jaspis rood perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de wilskracht en het doorzettingsvermogen die de rode Jaspis te bieden heeft? Bestel dit hangertje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561002402
422 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
004
Kleur
Rood
Omschrijving
Mooie Jaspis rood hart hanger van 20 mm.
Werking
Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen versterkt de eetlust en stimuleert de spijsverter