Agaat gekristalliseerd op voet nr-04
search
  • Agaat gekristalliseerd op voet nr-04
  • Agaat gekristalliseerd op voet nr-04
  • Agaat gekristalliseerd op voet nr-04
  • Agaat gekristalliseerd op voet nr-04

Agaat gekristalliseerd op voet nr.04

€ 54,00
Inclusief belasting

Prachtige gekristalliseerde, half gepolijste Agaat op een voet uit Brazilië. Deze half-edelsteen is 14,5 cm hoog en 689. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaat gekristalliseerd op voet nr.04 kopen 

Uniek kunstwerk van Agaat geplaatst op een statief / voet. Dit stuk is 14,5 x 8,5 x 5 cm en 689 gram. De vindplaats van deze agaat is Brazilië. Prachtig Agaat mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer zetten om daar van de energie te genieten. Je ontvangt het product van de foto.

De werking van de gekristalliseerde Agaat 

Creativiteit en expressie: Sommigen geloven dat agaat de creativiteit kan stimuleren en kan helpen bij het uiten van je ware zelf. Het kan inspiratie bieden en creatieve blokkades doorbreken, waardoor je meer in staat bent om jezelf artistiek uit te drukken.

Fysieke genezing: Naast zijn spirituele eigenschappen wordt agaat ook wel gebruikt voor fysieke genezing. Het wordt gezien als een steen die kan helpen bij het verlichten van fysieke pijnen en kwalen, zoals hoofdpijn, spijsverteringsproblemen en pijnlijke gewrichten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit Agaat kunststuk perfect bij jouw woonkamer of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de inspiratie en artistieke expressie die de Agaat edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Agaat op voet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561205711
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
689
Kleur
Natuur
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
5 cm hoog en 689.
Prachtige gekristalliseerde
half gepolijste Agaat op een voet uit Brazilië. Deze half-edelsteen is 14