Zoutsteen theelichthouder dubbele gaten
search
  • Zoutsteen theelichthouder dubbele gaten
  • Zoutsteen theelichthouder dubbele gaten
  • Zoutsteen theelichthouder dubbele gaten
  • Zoutsteen theelichthouder dubbele gaten

Zoutsteen theelichthouder dubbele gaten

€ 18,50
Inclusief belasting

Theelichthouder van Himalaya Zoutsteen, deze heeft 2 gaten voor waxinelichtjes, hij is ca. 10x18x10 cm in formaat.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Zoutsteen theelichthouder dubbele gaten kopen

Prachtige theelichthouder van Zoutsteen, je kunt er 2 theelichtjes tegelijk in doen. Hij is ca. 10x18 cm en zo'n 10 cm hoog, maar let op, ze zijn allemaal uniek, dus hij kan afwijken van de foto.

De werking van de Zoutsteen theelichthouder dubbele gaten

Een zoutsteen theelichthouder is een decoratief stukje natuurlijk Himalayazout dat vaak wordt gebruikt als een sfeervolle en rustgevende toevoeging aan het interieur. Hier is een uitleg over de werking en het gebruik van een zoutsteen theelichthouder: 

Materiaal: De theelichthouder is gemaakt van natuurlijk roze Himalayazout, dat wordt gewonnen uit zoutmijnen in de Himalaya-regio. Het zout is rijk aan mineralen en staat bekend om zijn helende eigenschappen.

Ionisatie: Een van de beweerde voordelen van een zoutsteen theelichthouder is dat het negatieve ionen in de lucht kan genereren. Negatieve ionen kunnen de luchtkwaliteit verbeteren door positieve ionen (die vaak worden geassocieerd met vervuiling en elektronische apparaten) te neutraliseren. Hoewel er enige discussie is over de effectiviteit hiervan, geloven sommige mensen dat het inademen van negatieve ionen kan bijdragen aan een gevoel van welzijn en ontspanning.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Zoutsteen theelichthouder helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en welzijn die de Zoutsteen edelsteen te bieden heeft? Bestel de Zoutsteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

DubTheeZout
22 Items

Datasheet

Edelsteen
Zoutsteen
Gewicht
1
8
Kleur
Oranje
Herkomst
Pakistan
Omschrijving
Theelichthouder van Himalaya Zoutsteen
deze heeft 2 gaten voor waxinelichtjes
hij is ca. 10x18x10 cm in formaat.