Goldfluss -synth- Merkabah sieraden set
search
  • Goldfluss -synth- Merkabah sieraden set
  • Goldfluss -synth- Merkabah sieraden set
  • Goldfluss -synth- Merkabah sieraden set
  • Goldfluss -synth- Merkabah sieraden set
  • Goldfluss -synth- Merkabah sieraden set
  • Goldfluss -synth- Merkabah sieraden set

Goldfluss (synth) Merkabah sieraden set

€ 21,50
Inclusief belasting

Hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Goldfluss. De Goldfluss sieraden zijn ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm, in doosje verpakt. Totaal gewicht ca. 45 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Goldfluss merkabah sieraden set kopen.

Leuke set sieraden met hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Goldfluss. De Goldfluss sieraden zijn ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm en het materiaal is nikkelvrij. Deze Goldfluss sieraden zijn erg licht dus prettig om te dragen.

 

De toegeschreven werking van Goldfluss sieraden.

Goldfluss is een krachtige kunstmatige (synthetische) steen. Ook al is Goldfluss dus geen steen die zo in de natuur voorkomt, ze heeft door haar bijzondere samenstelling wel een bepaalde werking. Zo staat ze bekend om haar opbeurende werking en ondersteunt bij stress en psychische belasting. Goldfluss geeft inzicht in je dromen en stimuleert je om je doelen en wensen te realiseren. Zo wordt van Goldfluss gezegd, dat zij het gezichtsvermogen bevordert en heilzaam werkt bij slapeloosheid en longproblemen. Goldfluss heeft een positieve werking op de eetlust.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

 

Bestel direct online

Passen deze Merkabah sieraden Goldfluss perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan opbeurendheid en inzicht die Goldfluss jou te bieden heeft? Bestel de edelsteen merkabah sieraden set Amethist direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561075178
5 Items

Datasheet

Edelsteen
Goldfluss
Gewicht
0
25
Kleur
Bruin
Omschrijving
5 cm lang
Hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Goldfluss. De Goldfluss sieraden zijn ca. 2
het balletje is ca. 1 cm
in doosje verpakt. Totaal gewicht ca. 45 gram.
Werking
5 cm lang
De Goldfluss merkabah sieraden set kopen. Leuke set sieraden met hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Goldfluss. De Goldfluss sieraden zijn ca. 2
het balletje is ca. 1 cm en het materiaal is nikkelvrij. Dez